2013. május 26., vasárnap

"Ha el akar menni, hagy menjen. 
Ha egyszer a tiéd volt, a tiéd is lesz még. 
Ha neked teremtették majd vissza vezetik őt hozzád.
Ha egymáshoz tartoztok egyszer még újra fut az utatok.
S, ha a sors úgy akarja ti még együtt lesztek valamikor talán máskor és máshol. :) 
Az élet épp olyan bonyolult csak amilyenné teszed, és alakítja magát az irányításod nélkül is. "


"Néha úgy gondolom, hogy piszkosul-rohadtul igazságtalan az élet. Aztán meg rájövök, hogy nem. Egyszerűen csak azt adja, aminek épp jönnie kell. Amire megértünk. Sem többet, sem kevesebbet. Ugyanis lerakhatja eléd álmaid vágyát is, ha még nem jött el az ideje, ha még nem ért meg arra, hogy robbanjon, semmi sem fog történni, maximum pillanatok alatt tönkre vágod azt, amire olyannyira vágytál."

"Ha el akar veszni, hagyd, hagy csinálja. Tűnjön csak el, menjen. Sétáljon olyan messzire, amilyenre csak tud. Ne is keresd. Nyugodtan hátradőlhetsz, mert ha a tiéd, vagy ha még szükséged van rá, akkor úgyis előkerül, vagy egyszerűen csak rábukkansz. Ennyire egyszerű ez."


"Eljön majd a nap, amikor senki szava sem tud majd letörni. Akkor már erős leszel. Nem fog érdekelni, hogy ki mit mond, hiszen egyetlen dolog lesz biztos számodra: méghozzá az, hogy neked mi az igaz. Benned mi van, számodra mi jó, meg neked mit jelent. Történhet bármi, te biztos leszel annyira magadban, hogy lásd, mi a te utad, és mi az, aminek köze nincs hozzád."

Blogom